Бенчови/Платформи за каросериски поправки на оштетени возила

Бенчови/Платформи за каросериски поправки на оштетени возила
Прикажи:
Сортирај по:
 BenchRack  Со неколкуте модели кои можете да ги изберете, BenchRack системот на Car-O-Liner може да биде "скроен" според вашите специфични потреби. BenchRack системот комбинира навозна рампа со хидраулична дигалка и рампи кои се отстрануваат.Револуционерна опција за накривување ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Mark 6   Флексибилен систем кој носи солидни резултати. MARK 6 системот на Car-O-Liner е подвижен бенч систем со дополнителна поволност на монтирање со навозување. Дизајниран е со идеата : колку е пофлексибилен системот за каросериски поправки, толку е поголема и неговата продукти..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Performance Track 2500 Заштедете Простор и Пари! Performance Track е поден систем за каросериски поправки. Тој има достапна цена и ефикасен во однос на потребите за простор и затоа е идеален за работилници кои неможат да одвојат простор за класичен бенч систем. Исто така може да овозможи..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Quick 42 Повеќе наменски уред за развлекување на хаварисани возила  Оптимизирана платформа способна да се справи со разни остетувања независно дали се лесни козметички поправки или поголеми структурни интервенции, со цена која брзо ја враќа вложената инвестиција. Преку 90..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Speed    SPEED-от е перфектен за добро опремени лимариски работилници..... SPEED е правиот избор за лимариски работилници кои веќе имаат еден или повеќе бенчови.Префрлувајки ги полесно оштетените коли на SPEED-от го ослободувате местото на големите бенчови за структурни и работи..
0MKD Без ДДВ: 0MKD