Системи за мерење

Системи за мерење
Прикажи:
Сортирај по:
Car-O-Mech Механички мерен систем Високо прецизната техника на Car-O-Liner го поставува Car-O-Mech механичкиот мерен систем и додатни алатки, на прво место.Брз и лесен за употреба,системот вклучува мерен мост, мерни слајдови и адаптери, заедно со трајна количка за додатни алатки.Сите мерења ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Car-O-Tronic Classic Car-O-Tronic Classic е комјутеризиран мерен систем кој го опфаќа целиот процес на поправка од првичната анализа и проценка на штета до финалната проверка и документација. Издржливиот дизајн и кориснички ориентираниот софтвер се подеднакво ефективни како за помалите так..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Car-O-Tronic  Car-O-Tronic Vision EVO го носи Car-O-Tronic Vision еден чекор понапред со што нуди мултимедијални инструкции и поддршка за  EVO 1-2-3 Системи за фиксирање.   База од фотографии, која што ги води техничарите лесно низ целиот процес на поправка, центрира..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Car-O-Tronic Vision Car-O-Tronic Vision сега е достапен во нова Проширена верзија. Нови функции во Vision X3: Светски VIN декодирачки систем го прави полесно селектирањето на точните податоци и возило во најголемата база на податоци на пазарот.Погледни Демо Дијагностика на системот з..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Брза и точна анализа на штета со можност за документирање  PointX™ неговата сила потекнува од новата генерација на технологија, вградена во мерна рака и софтвер. Ефикасен и лесен за употреба , во комбинација со Car-O-Datа која е  сеопфатна база на податоци за возила , ко..
0MKD Без ДДВ: 0MKD