Уреди за монтажа и демонтажа на пневматици

Уреди за монтажа и демонтажа на пневматици
Прикажи:
Сортирај по:
    Систем за безбедно отстранување на фелната од пневматикот    Ултра тенок ,за максимална заштита на фелната      Пулт за складирање на додатоците          Ролер за монтажа/демонтажа  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Систем за  безбедно отстранување на фелната од пневматикот            Контролни копчиња            Контрола на дијаметар            Допол..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Целосно автоматски  Иста процедура за сите видови на тркала и гуми   Искуството на опреаторот повеќе не е фактор      Leverless Tool Head   Демонтирање без лостови  Го спречува ошетувањето на гумата и фелната    &nb..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Ергоноски дизајниран уред            Floating 3-Point Arm           Заштита на пневматици и фелни            Складирање на дополнителен алат ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Ергономски дизајн                     Moveable Rear Column - дијаметар на гуми до 50 инчи                  Систем за притискање на ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Техноролер              Инфлатор за брзо пумпање на пневматици              прилагодлива Adjustable Column - опсег од 12'' до 28 ''         ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Bead Press System Tremendous power and control Aids mounting and demounting Auto-centering simplifies operation         Motor and Drive   Powerful 220V high-torque motor Two-speed forward drive        ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD