Уреди за балансирање на пневматици

Уреди за балансирање на пневматици
Прикажи:
Сортирај по:
Hunter's DSP7705 Стабилна Економична Балансерка  Hunter's DSP7705 балансерката е совршена за одлично, квалитетно но и економично работење во автосервисни работилници со помал волумен за работа.             Автоматска внатрешна Dat..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
DSP9200 - Балансерка  Екран за подесување на параметрите на балансирање          Автоматска мерна рака со двојна функција        Внатрешна мерна рака ги одредува точните поставувања на тежините  &nb..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Ролер- симулатор за пат  Опција -Принтер Испринтани извештаи од тестирањета  Објаснети резултати за клиентите  SmartWeight® Одомер за приказ на километража  Минимизирање на тежината  Максимална продуктивност  HammerHead™ Опција Брзина на..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Ролер симулатор за пат       Време на балансирање    Најбрзион зафат во балансирањето     SmartWeight® Бројчаник за прикажување на заштеда Минимизирање на употребата на тежина  Максимална продуктивност&nb..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Now With More Speed!   Изведување на Road Force Touch тестирање и балансирање  , побрзо отколку традиционалните балансерки!       Touchscreen Interface     Интуитивен интерфејс   Брзо се обучуваат новите техничари..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
SmartWeight® Технологија Ја подобрува рамонтежата Ја минимизира употребата на Minimizes weight usage Максимална продуктивност        Екран осетлив на допир  Интуитивен  Брзо обучување на новите техничари      ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD