Уреди за геометрија на тркала

Уреди за геометрија на тркала
Прикажи:
Сортирај по:
CodeLink® предности на уредот      Интегриран со  Hunter WinAlign® системите Работа само со една едноставна алатка  Бежична комуникација со Wireless communication with aligner Ресетирајте ги SAS сензорите и другите поврзани сензори ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
DSP 9200 - Уред за подесување на геометријa на лесни и комерцијални возила Комплетна комуникација во 3D,   Компактно мобилно куќиште изработено од високо квалитетен лим.   WinAlign Elite - софтвер со web пристап, Бежичен далечински управувач,   Единечен столб со ав..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Центрирање на возилото, лесно како 1-2-3! HawkEye® систем за центрирање  Изберете го возилото   Скенирајте го идентификацискиот број на возилото      ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Rolling Compensation Нема потреба од дигање  Six Sensors Live Погледнете ги сите мерења одеднаш  Дијагноза на абењето на гумите  Редуцирање на времето на инсталација преку минимално движење на сензорот    Truck Pusher Лесно придвижување на возилот..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
    Брзо читање на мерењата              Тежина на производот помалку од  7.5 lbs.!  DSP700 сензорите се до 50% полесни од претходните модели. =         &..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Чекор 1  1. Придвижете го возилото и застанате  Чекор 2  2. Поставување на  QuickGrip адаптерите Чекор 3  3. Придвижете го возилото кон напред  Чекор 4  4.  Скенирајте го Scan VIN Чекор 5 ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD