Уреди за миење товарни возила и автобуси

Уреди за миење товарни возила и автобуси
Прикажи:
Сортирај по:
ECOBUS Уредот за миење наменски возила, е уред кај кој возилата самостојно проаѓаат низ две статични места за перења и надворешно се чистат со помош на вкупно 4 странични валци, без уреди за сушење.  Уредот за миење намеснки возила ги содржи следните составни делови: Уред за ми..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
..
0MKD Без ДДВ: 0MKD