Тунели за миење возила

Тунели за миење возила
Прикажи:
Сортирај по:
Насочувач на возилото пред влез на ланецот Го поедноставува влезот во транспортниот ланец (канал со ролери)    Подвижна лента изработена од пластика  Максимална ширина na тркало 360 mm, надземна висина од 50 mm Double chain conveyor Максимална ширина na трк..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
    Hybrid технологија Висока технологија во индустријата за перење на возила Дефиниција за  "Hybrid": Генерално, под техничкиот поим за зборот "hybrid" се подразбира систем каде што се во комбинација два вида на технологии. Цилиндрите кои што ја следат к..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
        ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD