Системи за екстракција на прашина

Системи за екстракција на прашина
Прикажи:
Сортирај по:
СИСТЕМИ за ЕКСТРАКЦИЈА на прашина при шмирглање     Турбината за вшмукување на прашина, е направена за екстракција на прашина која се создава од брусење прајмер и филер. Системот е опремен со странична каналска вакуум пумпа со мотор, проектирани за работа во континуите..
0MKD Без ДДВ: 0MKD