Комори за мешање бои

Комори за мешање бои
Прикажи:
Сортирај по:
Комора мешање на бои Комората за мешање на бои е работен простор кој се користи за мешање и подготовка на бои за фарбање. Опремена е со осветлување и вентилација, и единечна врата за персонал со сигурносно стакло. Вратата има рачка за туркање од надворешната с..
0MKD Без ДДВ: 0MKD