Лифтови

Лифтови
Прикажи:
Сортирај по:
PAINT LIFT  Лифтот е дизајниран да им овозможи на операторите да работат во безбедносна област до максимум висина и препуст и по целосна должина на корпата. Механизмот за возење и контролите, кои се целосно хидраулични, треба да обезбедат непречено, редовно и неверојатно стабилни движења во ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Model BS3.3RV Blowtherm доставува дигалки за возила под тркала до 3000 килограми, со висина на подигање 1490 мм над нивото на решетките на подот . Дигалката е вградена во решетките на подот и  обезбедува речиси рамна површина кога е во долна позиција. Благодарение на дигалки..
0MKD Без ДДВ: 0MKD