Предкомори за фарбање

Предкомори за фарбање
Прикажи:
Сортирај по:
КОМОРИ ЗА ПОДГОТОВКА СО ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ВОЗДУХ Таван со висок капацитет на филтрација опремен со сонда за температура.                           Повеќе ре..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
    Инфра црвени- лампи за сушење. Идеален за користење во области за подготовка или  spray booths, одлични алатки за поддршка во каросериските поправки.    Благодарение на нивната употреба во работилницата за каросериски поправки, се зголемува продуктивнос..
0MKD Без ДДВ: 0MKD