Комора за фарбање

Комора за фарбање
Прикажи:
Сортирај по:
  Новата EXTRA комора за фарбање е доведена до совршенство задоволувајќи ги се поголемите потреби на авто сервисите.  Новата EXTRA комора е така дизајнирана за да се постигне  најдобар можен квалитет на фарбање висока продуктивност.  Новата EXTRA комора как..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  Проектирање, производство, и сигурна работа.      Blowtherm нуди конкретни и комплетни производствени програми за големи инсталации на комори за фарбање и комори за подготовка за сите индустриски сектори, вклучувајќи ги и тешките возила, железнички вагони,..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
КОМОРА ЗА ФАРБАЊЕ МОДЕЛ "WORLD" (WL) СО ТЕРМО ВЕНТИЛАЦИОНЕН УРЕД И РАЗМЕНУВАЧ ДО 232 KW /КАПАЦИТЕТ НА ПРОТОК НА ВОЗДУХ > 0,20 MT/SEC СО ВОЗИЛО ВНАТРЕ КОМПОНЕТИ СО СТАНДАРДНАТА ВЕРЗИЈА - Избор на рамки вклучително и филтери за задржување на филерот . Галванизирани решетки.  - С..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
    Инфра црвени- лампи за сушење. Идеален за користење во области за подготовка или  spray booths, одлични алатки за поддршка во каросериските поправки.    Благодарение на нивната употреба во работилницата за каросериски поправки, се зголемува продуктивнос..
0MKD Без ДДВ: 0MKD