Дигалки

Дигалки
Прикажи:
Сортирај по:
VLE 2130EL   2-електромеханички столбови со капацитет на подигање 3000 kg. 2 мотори , секој по 3 kW Асиметрични раце за подигање Гумени влошки за заштита на вратите на возилотоs Време на подигање: 45 secondes, Висина на подигање : 2000 ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  VLH 2140 Исто така компатибилна за подигање за мали комбинња до 4тона  4-асиметрични раце за подигање  VLH 2140 двостолбна дигалка (4t) за лесни возила,комбинја и камиони.  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
VLH 4245 LA Четворостолбна електро хидраулична дигалка , погодна за подигнување на возила со 4,5 тони  Четворостолбна дигалка капацитет на подигање : 4500 kg Димензија на рампи : 4800x500 mm Време на подигање 35 sec. Со в..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  VLH 4345LA Четворостолбна електро хидраулична дигалка со вградена маказна дигалка, погодна за подигање и вршење на геометрија на тркала на возила до 4,5т  Wheel free scissor up to 3,5t , Димензија на платформите 630 x 5.070 mm. Одлична за  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
VLS 3130 Компактна маказна дигалка Дигалката може да се премести во секој дел од работилницата ( со помош на мобилен сет)  Висина на подигање 930 mm,     ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
VLS 3132 H Капацитет на товар  3,2 t 1945 mm висина на подигање , погодна за работа под возилото    Моделот VLS 3132H подогрен за работа под возилото, благодарение на оптималната употреба на простор.  Пр..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
VLS 5140LA Должина на платформите 4.80 m за екстремно долги возила  Време на подигање 35 sec. со стандарден  5.5 kW мотор Одличен дизајн со максимална тежина на подигање до 1500 to 2200 kg Површинска или укопна инсталација   ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD