Уреди за балансирање на пневматици

Уреди за балансирање на пневматици
Прикажи:
Сортирај по:
  MT 788   Програм за балансирање на комбиња,коли и моторцикли до 30 цола и тежина до 200 кг Пневматска дигалка за монтирање на тркала  Позадинско осветлување  Графички LCD дисплеј  Детални информации..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  MT 795T Уред за балансирање на пневматици – LKV со пневматски лифт  Со можност за балансирање на пневматици со дијаметар до 30 цола и тежина до 160кг.   Програма за балансирање на тркала на комерцијални возила, автомобили и моторцикли  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MT 825 Балансерка Преглед на карактеристиките: - Електронска сензорска рака (за одалеченост на фелната и пречникотна тркалото) - Лесно и прецизно позиционирање и поставување на лепливите тегови со помош на "изификс" раката * - Автоматски мерен циклус со кочење на тркалото - Дупли -..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MT 825 DT Балансерка    11 програми за балансирање на патнички тркала и тркала за мотори Електронска сензорска рака (за одалеченост на фелната и пречникотна тркалото) Автоматски мерен циклус со кочење на тркалото визуелно ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  MT 837D / 857DT Уред за балансирање на пневматици до 70 килограми   26 "RIM, со брзина на балансирањ од 8 секунди Уред за урамнотежување со комплетно автоматски процес : стартување , мерење, по мерењето на динамичкиот дебаланс се уредот автоматски ја покажува т..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  MT 847 AD Балансирање во рок од 6 секунди Easyfix®  Ласерско позиционирање  Внатрешно осветлување на фелната  MT 847     Нова тастатура на допир изработена во светли бои  11..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  MT 867 ADT Уред за балансирање на пневматици до 80 килограми Балансирање во 6 секунди  Ласерско позиционирање Внатрешно осветлување на фелната  Details 19“ TFT монитор Нов едноставен и лесен за..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MT 885 ADP Баланерска  Висока прецизност при мерење на ротацијата и симетричноста. Едноставна операција преку автоматско позиционирање на гумите и интерактивно навигациско мени  Максимална безбедност и максимален конфорт како резултат на пневматскио..
0MKD Без ДДВ: 0MKD