Уреди за монтажа и демонтажа на пневматици

Уреди за монтажа и демонтажа на пневматици
Прикажи:
Сортирај по:
MS 43  Демонтерка      Идеално за мали и средни сервиси кои нудат професионални услуги во работа со пневматици  MS 43 i MS 48 се наши bestseleri - идеални за ефикасна и ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MS 50  Демонтерка    Ова се наши топ модели за употреба во сите мали и големи сервиси. Имаат автомтски работен циклус, кој го скратува времето надемонтажа и монтажа и времето на чекње на муштерите Во дизајнерска смисла се идентични како MS 43 - 48. Разликата лежи во неколку..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MS 63 – брз, моќен, прецизен Демонтерка  Електро пневматски уред за демонтирање и монтирање на пневматици со распон на фаќалките од “10 до 20/22” и вклучен Tehnoroler додаток погоден за пневматици со runflat технолгија.     ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MS 630 Најдобра класа за специјалисти за гуми Репер за стабилноста и цврстина • Лесно и брзо • Адаптивна ротација на брзина и контрола на вртежен момент   Напредна технологија, особено за крути UHP     Новиот MS 630 менувачите за гуми  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MS 65 OR.RAC За сите видови на фелни со пречник до 26" и ширина до 14 "       MS 65 OR ги им сите технички карактеристики како и MS 65 и уште неколку напредни детали и тоа :  4-аголна табла која овозможува повеќе простор за  одвојување на  &..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MS 65 OR.RAC/ADH за исклучитечно широки гуми    MS 65 OR.RAC/ADH е универзален уред наменет за професионалци. Сите конвенционални RFTs и тркала со дијаметар од 14” и 26” дијаметар на фелната може да се постават на овој уред.   Дет..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MS 68 NG   MS 68 NG е нашиот топ модел за стандарни гуми, PAX тркала, RFTs и UHPs.   MS 68 NG - Детални информации Подесување на контролната единица  Заменлива фланша , на пример за Француски вид на фелни  Пневматска дигалка за тркала до 80 kg ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Безбедно поставување на гуми од комерцијални возила  ​Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси со подесување на хидрауличен притисок. Распон на челустите од “14 до 56 " 6- челусти Пневматско фаќање и стегње на фелната со помош на 6 челусти ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
МЅ 80       МЅ 80 не најголемата демонтерка од серијата на Beissbarth´s. Може да врши демонтажа на пневматици и до 3 метри во дијаметар со тежина од 2,2 тони.  Сите функции се хидраулични и контролирани од страна н..
0MKD Без ДДВ: 0MKD