Уреди за проверка и подесување на фарови

Уреди за проверка и подесување на фарови
Прикажи:
Сортирај по:
Електронско тестирање на предните светла на возилата  Електронска анализа со прецизна светлосна фотодиода  Лесно прилагодување    Уредот Beissbarth MLD 615 е уред за тестирање на сваетлата на возилото. Постапката за тестирање е предводена со визуелни и звучни ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Дигитален тестер за светла : Интелегентен, брз и прецизен    Уредот Beissbarth MLD 815е интелегент уред за тестирање на светла со  CMOS камера . има автоматска програма за водење низ тестирањето и мануелни функции за индивидуални поставувања. Изработен..
0MKD Без ДДВ: 0MKD