Опрема за тестирање и технички преглед на возила

Опрема за тестирање и технички преглед на возила
Прикажи:
Сортирај по:
BD500    Супер автоматски уред за проверка на кочници за возила до 2,5 t осовинско оптоварување   Универзален диспеј за снимање на податоци со една мерна скала и два показатели за сила на кочење ( 0- 6kN) Дополнителни опции за мерење ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
DB 600 - Beissbarth  Уред за проверка на системот на кочење    ​     ​ Супер автоматски уред за проверка на кочници за возила до 4t осовинско оптоварување   Универзален диспеј за снимање на податоци со една мерна скала и два показатели за ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Тестер за амортизери со ECU дијагностика    Beissbarth го трансформираше тестерот за амортизери на возила BD 640 Connect со новиот BNet Superautomatic софтвер и интегрирана контролна единица за дијагностика  KTS 540 во мултифункционална дијагностичка станица со&nbs..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Уред за проверка на системот за кочење за лесни комерцијални возила Извонредна технологија:     Автоматска детекција на  4х4       ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MB 8100 / 8200 / 8815 • BD 740 Тестер за кочници - за камиони  Beissbarth спектарот на тестери за испитување на кочници на камиони , е комбинација на силни и издржливи компоненти исто така во комбинација со последната технологија на компјутери. Брзо от..
0MKD Без ДДВ: 0MKD