Уреди за геометрија на тркала

Уреди за геометрија на тркала
Прикажи:
Сортирај по:
    Висок повторливост на резултатите од мерењето Заштеда на простор Брзо време за добивање на резултатите од мерењето Максималните технички перформанси и прецизноста се загарантирана од страна на Beissbarth CCD камери и Beissbarth референтниот систем ..\..\Broschue..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
EASY 3D WLAN  Бежично префрлање на податоците на таблет, компјутер или notebook Заштеда на работниот простор , без употреба за компјутер и кабли  Флексибилен, мобилен и високо прецизен ​ Геометрија на тркала преку таблет или notebooks (Windows) Комплетно мерење ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
ML 1800    Beissbarth ML1800 е уред наменет за мали автосервисни работилници . Софтверот е базиран на стандардниот Windows XP и содржи база на податоци на патнички и лесно теретни возила. ML1800 се испорачува во лесно пренослив кабинет и содржи и колор принтер за печатење на крaјни..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
ML EASY Доколку посакувате едноставно ракување во комбинација со модерен дизајн. Спротивно од тешко и сложено е лесно (easy). Програмот microline easy зрачи со едноставност, разноликост и брзина. Новиот графички програм со логичен и складен програм дизајн е достапен во 18 јазици..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
ML TECH  За прецизна работа потребна е прецизна сервисна технологија. Геометријата на предна и задна оска е еден од одлучните фактори за сигурноста на патиштата како и за добар квалитет на возење.  Производителите на возила постојано развиваат подобри и посовршени системи на потпир..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
ML Tech+ ​ Beissbarth’s ML TECH + систем за геометрија на тркала обезбедува дури и повеќе предности во корист на своето работење. Лесните компоненти кои што го прават самиот уред лесен за употреба.  Мерењата се префрлаат бежично преку wireless од автомобилот до командниот пулт. Тие с..
0MKD Без ДДВ: 0MKD