Двојни маказни дигалки

Двојни маказни дигалки
Прикажи:
Сортирај по:
  Ниско профилна маказна дигалка Twin  за површинско инсталирање ( опција)  Висока странична стабилност Потпори и екстензии обложени со гранули   Синхронизација и висок степен на сигурност на гидрауличниот систем   Зучен предупредувачки сигнал за најнискат..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Двојна, макзна, нископрофилна дигалка со капацитет на подигнување до 3.0 t за надземно поставување. Автоматска синхронизација и високо ниво на сигурност обезбедено од 2 цилиндри на секоја страна и конторола преку команден пулт Функција за мануелно спуштање Електро статички слој прав : ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
​ Двојна, маказна, нископрофилна дигалка со капацитет на подигнување до 3.0 t за укопно поставување. Автоматска синхронизација и високо ниво на сигурност обезбедено од 2 цилиндри на секоја страна и контрола преку команден пулт Прилагодлива должина на плочите  Функција за мануел..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Двојна, маказна, нископрофилна дигалка со капацитет на подигнување до 3.5 t за надземно поставување. Автоматска синхронизација и високо ниво на сигурност обезбедено од 2 цилиндри на секоја страна и контрола преку команден пулт Прилагодлива должина на плочите  Функција за мануелно спушт..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
    Двојна, маказна, нископрофилна дигалка со капацитет на подигнување до 3.5 t за укопно поставување. Автоматска синхронизација и високо ниво на сигурност обезбедено од 2 цилиндри на секоја страна и контрола преку команден пулт Прилагодлива должина на плочите  Фун..
0MKD Без ДДВ: 0MKD