Двостолбни дигалки

Двостолбни дигалки
Прикажи:
Сортирај по:
HL CS 4.0t Двостолбна електро-хидраулична дигалка  2 хидраулични цилиндри, синхронизирани преку челичен кабел Кратките рамења со  асиметричната поставеност овозможува непречено отварање на вратата на возилото Универзални рамења чија должина се подесува,за да може да се по..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
HL CS 4.0T H Двостолбна електро-хидраулична дигалка   Опис  : 2 хидраулични цилиндри , синхронизирани со челичен кабел  Кратки рамења со асиметрична поставеност овозможува непречено отварање на вратата на возилото  Универзални рамења чија должина се п..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
HL CS 4.0T H Двостолбна електро-хидраулична дигалка   Опис  : 2 хидраулични цилиндри , синхронизирани со челичен кабел  Кратки рамења со асиметрична поставеност овозможува непречено отварање на вратата на возилото  Универзални рамења чија должина се п..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MAPOWER II 3.5   Електромеханичкa, со носивост од 3500 кг Опис: Микропроцесорската контрола обезбедува синхронизација и само-контрола на сите безбедносни функции. Постојан надзор над сите безбедносни функции Кратко време на подигање и спуштање Универзални рамења чија до..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
MAPOWER II 3.5 електромеханичкa, со носивост од 3500 кг Опис: Микропроцесорската контрола обезбедува синхронизација и само-контрола на сите безбедносни функции. Постојан надзор над сите безбедносни функции Кратко време на подигање и спуштање Универзални рамења чија должина се подес..
0MKD Без ДДВ: 0MKD